vr 19 juli 2019 13:29

Aankomend schooljaar hebben we weer ruimte voor stagiaires .Zoek je nog een plek MMZ of specifieke doelgroepen niveau 3 of 4 wij hebben nog ruimte..Ook leerlingen social work kunnen we plaatsen. Reageer via onze site www.bergerbaan.nl of via info@bergerbaan.nl. En wie weet kunnen we je aankomend jaar een leerzaam jaar bieden !

 
wo 17 juli 2019 20:59

 
vr 12 juli 2019 10:01

Yes eerste druppels vallen!

 
za 6 juli 2019 12:50

De druiven in het zonnetje aan het zetten zodat ze kunnen gaan groeien..Het blad is geplukt.

 
wo 3 juli 2019 5:12

Delen wordt gewaardeerd!

 
Wij werken volgens de methode van de Ontmoetingscentra VU Amsterdam

Gasterij Bergerbaan is aangesloten bij de Ontmoetingscentra voor mensen met dementie en hun mantelzorgers en werken volgens een methode ontwikkeld door het VU medisch centrum in Amsterdam. Wij zijn er dan ook trots op dat wij het eerste ontmoetingscentrum in Limburg hebben mogen openen. Tevens zijn wij aangesloten bij de Coƶperatie Limburgse Zorgboeren, waarin de Limburgse zorgboeren zich verzameld hebben.

Door dagelijkse activiteiten worden mensen geprikkeld. Als mensen bezig blijven met wat ze nog kunnen, bevordert dat een positief zelfbeeld en zitten ze lekkerder in hun vel. Je moet hen laten ervaren dat ze ook een rol hebben, dit alles met als positief gevolg dat dementerenden vaak veel langer zelfstandig kunnen blijven wonen in hun vertrouwde woonomgeving.

Hierbij wordt niet alleen gedacht aan de cliƫnten, maar ook aan de ondersteuning van de mantelzorgers, voor wie groepsgesprekken en individuele gesprekken worden georganiseerd. Tevens organiseren wij informatie-avonden die zowel aansluiten bij de hulpvraag van de gasten, als van de mantelzorgers.

Huiselijkheid en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel!

Binnen dit alles zoeken wij steeds de samenwerking met andere zorgaanbieders in de ketenzorg op, denk hierbij ook aan de trajectbegeleiding hulp bij dementie. Indien u al in het bezit bent van een geldige indicatie, kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag naar de mogelijkheden!