vr 19 juli 2019 13:29

Aankomend schooljaar hebben we weer ruimte voor stagiaires .Zoek je nog een plek MMZ of specifieke doelgroepen niveau 3 of 4 wij hebben nog ruimte..Ook leerlingen social work kunnen we plaatsen. Reageer via onze site www.bergerbaan.nl of via info@bergerbaan.nl. En wie weet kunnen we je aankomend jaar een leerzaam jaar bieden !

 
wo 17 juli 2019 20:59

 
vr 12 juli 2019 10:01

Yes eerste druppels vallen!

 
za 6 juli 2019 12:50

De druiven in het zonnetje aan het zetten zodat ze kunnen gaan groeien..Het blad is geplukt.

 
wo 3 juli 2019 5:12

Delen wordt gewaardeerd!

 
Voor jong en oud gegarandeerd plezier
Beugelen

Een sport voor jong en oud! Gezellig een middag of avond vol spel en plezier. Beugelen vraagt om tactiek, behendigheid en spelinzicht. Je beugelt recreatief in tweetallen (eventueel onder begeleiding).

Elk team speelt met twee gekleurde ballen van ongeveer 4 kg. Voor kinderen zijn er speciale lichtere ballen. Er zijn verschillende mogelijkheden en combinaties mogelijk met andere recreatieve bezigheden.

Gezellig avondje beugelen? Familie, vrienden, probeer eens een beugelclinic!

Oorsprong van het beugelen
Beugelen is een authentiek balspel dat teruggaat tot in de Middeleeuwen. Een heerlijk spel voor een gezellige avond/middag uit met vriendengroepen, collega’s en buurten onder begeleiding.

De inzet van het beugelen is punten te maken door de 4 kilo zware bollen door de stalen beugel te spelen met behulp van een ‘schläger’. Het spel drijft echter op een goed samenspel tussen de medespelers en op het saboteren van de scoringskansen van de tegenstanders.

Een uniek team spel dat garant staat voor verhitte momenten.