Wij rijden tegenwoordig een dagelijkse route langs alle dorpen in de gemeente Horst aan de Maas, inclusief alle Maasdorpen, als ook Venlo, Velden, Lomm, Arcen en Tegelen.  

Afgelopen dinsdag heeft Hart van Nederland een item gemaakt over Gasterij Bergerbaan naar aanleiding van de impact van het coronavirus op de zorgboerderijen in Nederland. 

Door middel van deze video willen we ouderen aanmoedigen om met ons mee te lopen tijdens een digitale wandeling door Horst aan de Maas. U kunt het beste een stoel of uw rollator pakken als ondersteuning, zodat u veilig op uw plaats met ons mee kunt lopen tijdens deze wandeling rondom Gasterij Bergerbaan.

Door middel van deze video willen we ouderen aanmoedigen om met ons mee te lopen tijdens een digitale wandeling door Horst aan de Maas. U kunt het beste een stoel of uw rollator pakken als ondersteuning, zodat u veilig op uw plaats met ons mee kunt lopen tijdens deze wandeling door het Schuitwater.

Door middel van deze video willen we ouderen aanmoedigen om met ons mee te lopen tijdens een digitale wandeling door Horst aan de Maas. U kunt het beste een stoel of uw rollator pakken als ondersteuning, zodat u veilig op uw plaats met ons mee kunt lopen tijdens deze wandeling door Lottum en omstreken.

Met deze video willen we onze gasten digitaal een kijkje gunnen in onze binnentuin. Zo kunnen ze toch genieten van wat de lente ons brengt nu ze niet zelf aanwezig kunnen zijn.