vr 19 juli 2019 13:29

Aankomend schooljaar hebben we weer ruimte voor stagiaires .Zoek je nog een plek MMZ of specifieke doelgroepen niveau 3 of 4 wij hebben nog ruimte..Ook leerlingen social work kunnen we plaatsen. Reageer via onze site www.bergerbaan.nl of via info@bergerbaan.nl. En wie weet kunnen we je aankomend jaar een leerzaam jaar bieden !

 
wo 17 juli 2019 20:59

 
vr 12 juli 2019 10:01

Yes eerste druppels vallen!

 
za 6 juli 2019 12:50

De druiven in het zonnetje aan het zetten zodat ze kunnen gaan groeien..Het blad is geplukt.

 
wo 3 juli 2019 5:12

Delen wordt gewaardeerd!

 
De bloementeelt

ArtisjokkenSinds jaren zijn wij actief in de agrarische sector. We leveren artisjokken onder de naam Artiflowers aan op elke Flora Holland bloemenveiling in Nederland en op de veiling Rhein Maas in het Duitse Herungen.
Deze teelt loopt vanaf april tot en met eind oktober. Dit is dan vanaf het zaadje tot aan de grote plant die wel 1,5 meter hoog kan worden en buiten in de volle grond wordt geteeld.

De artisjok heeft in Nederland nog weinig bekendheid. Terwijl het in de Franse keuken een echte delicatesse is. Onze artisjokken zijn ook geschikt voor consumptie. Dan worden ze in een ander stadium geoogst.

Artisjokken zijn in de maanden juli augustus september en oktober verkrijgbaar. Voor informatie en recepten neem contact met ons op.