Heeft u een klacht?

Klik hier om het klachtenreglement van de Coöperatie Limburgse Zorgboeren in te zien.

Heeft u een klacht over onze zorgboerderij, klik dan hier voor meer informatie over de klachtenprocedure.

AVG

Klik hier om de privacyverklaring van Gasterij Bergerbaan in te zien.

Klik hier om het privacyreglement van de Coöperatie Limburgse Zorgboeren in te zien.

Koken, genieten, gezelligheid en leren

Tijdens onze kookworkshops kookt u een avond lang gezellig met een door uzelf samengestelde groep vrienden, familie, collega’s of buurtgenoten. Onder deskundige begeleiding maakt u samen met uw gezelschap de lekkerste gerechten en hapjes, waarbij de seizoenen gevolgd worden en waarin zoveel mogelijk (biologische) streekproducten en producten uit de moestuin van de zorgboerderij worden verwerkt. Een heerlijke culinaire avond waarbij u actief bezig bent, geniet en leert. Tot ca. 25 man max. per workshop mogelijk.

Tevens bieden wij de mogelijkheid om samen met een groep te koken (kookclub) en daarna samen de maaltijd te nuttigen. Ook hierin kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Bijzonderheden en speciale wensen

Onze kookworkshops kunnen in overleg op alle dagen geboekt worden. Met meer of minder personen? Andere wensen? We verzorgen uw kookworkshop geheel op maat, met een door u gekozen thema of in combinatie met bijvoorbeeld een activiteit, zoals beugelen op onze eigen banen of oud Hollandse spelen.
Ook met dieetwensen en/of voorkeuren wordt uiteraard rekening gehouden.

Geef uw wensen door en we maken graag een offerte voor u op maat.

We stellen ons graag even voor

Wij zijn Geert en Chantal Versteegen en samen zijn wij de trotse eigenaars van ons familiebedrijf Gasterij Bergerbaan. Chantal is samen met haar ouders Jan en Hennij in september 2013 de zorgboerderij gestart. Geert zorgt voor alle voorkomende zaken rondom de zorg en hij zorgt samen met Jan voor de mooie groene omgeving. Jan verzorgt bovendien de recreatie, zoals het beugelen of huifkartochten. Ook helpt Hennij ons als vrijwilliger op sommige dagen. Tevens helpen onze kinderen mee op de zorgboerderij. Timo houdt zich bezig met de administratieve zaken, terwijl Donné mee zorgt draagt voor de ouderen. 

Gezin 1

Chantal

Chantal

Eigenaar

Geert

Geert

Eigenaar

Timo

Timo

Administratief medewerker

Donné

Donné

Zorgmedewerker

Marlie

Marlie

Zorgmedewerker

Marjo

Marjo

Zorgmedewerker

Marjon

Marjon

Zorgmedewerker

Marjo

Marjo

Zorgmedewerker

Michelle

Michelle

Zorgmedewerker

Nicole

Nicole

Interieurverzorgster & kok

Petra

Petra

Zorgmedewerker

Miriam

Miriam

Administratief medewerker

Huys den Bergen

Nieuwe zorgappartementen voor ouderen

Het is nu tijd om onze toekomstplannen wereldkundig te maken: de Gasterij gaat op onze huidige locatie groeien door het creëren van zorgappartementen voor ouderen. 

Waarom denken wij dat dit een mooie aanvulling zal zijn op ons huidige aanbod van dagbesteding?

Nadat we steeds vaker de terugkoppeling kregen van onze gasten dat ze zich zo thuis voelen op de zorgboerderij, willen wij dit nu graag voor hun gaan realiseren. Tevens is het voor ons ook iedere keer opnieuw vervelend als er iemand wordt opgenomen. Daarom hebben we de afgelopen jaren gebruikt om te onderzoeken of het haalbaar zou zijn om op onze locatie 24-uurszorg aan te gaan bieden. Na deze periode van vele voorbereidende gesprekken en ons gevoel volgen, kunnen we nu voluit zeggen: Wij gaan ervoor, onze droom van een mooi thuis in het groen voor ouderen gaat er eindelijk komen! Kleinschaligheid met oog voor de mensen op een prachtlocatie, waar landelijkheid in het groen de boventoon gaan voeren.

Ons Huys den Bergen gaat zich de komende tijd steeds meer vormen. De 24-uurs zorg in Huys den Bergen zal in samenwerking met Proteion worden verzorgd en wordt toegankelijk voor iedere oudere met een zorgvraag die het wonen in een landelijke omgeving als een meerwaarde ziet. Tevens kunnen echtparen ook terecht voor de zorg die zij nodig hebben. Daarnaast zullen de activiteiten op de zorgboerderij gewoon blijven doorgaan en zien deze stap als een waardevolle toevoeging van ons zorgaanbod. 

We houden jullie op de hoogte! 

Locatie nieuwe zorg 2Locatie nieuwe zorg