do 16 mei 2019 17:03

De crea bea's aan de slag..met verf en knopen

 
wo 15 mei 2019 16:47

Ouderwets de tomatenpuree wecken. Heerlijk voor de soep of als saus bij de spagettie of macaronie.

 
di 14 mei 2019 10:31

De gasten van de dagbesteding Actief aan het beugelen, zoals altijd staan de beste stuurlui aan wal..

 
vr 10 mei 2019 18:15

Vandaag met moederdag in het verschiet een verwendag ! Van top tot teen heerlijk verwend en natuurlijk ook de inwendige mens met heerlijke bonbons.

 
zo 5 mei 2019 8:00

Een aantal leuke activiteiten afgesloten de afgelopen veertien dagen.Van Koningsdag met ouderwets koekhappen, oudhollandse spelletjes en oranje tompoezen. Tot een bezoek van de dieren met veel geknoevel tot aan het maken van vogelhuisjes van ijsstokjes.

 
Voor jong en oud gegarandeerd plezier
Beugelen

Een sport voor jong en oud! Gezellig een middag of avond vol spel en plezier. Beugelen vraagt om tactiek, behendigheid en spelinzicht. Je beugelt recreatief in tweetallen (eventueel onder begeleiding).

Elk team speelt met twee gekleurde ballen van ongeveer 4 kg. Voor kinderen zijn er speciale lichtere ballen. Er zijn verschillende mogelijkheden en combinaties mogelijk met andere recreatieve bezigheden.

Gezellig avondje beugelen? Familie, vrienden, probeer eens een beugelclinic!

Oorsprong van het beugelen
Beugelen is een authentiek balspel dat teruggaat tot in de Middeleeuwen. Een heerlijk spel voor een gezellige avond/middag uit met vriendengroepen, collega’s en buurten onder begeleiding.

De inzet van het beugelen is punten te maken door de 4 kilo zware bollen door de stalen beugel te spelen met behulp van een ‘schläger’. Het spel drijft echter op een goed samenspel tussen de medespelers en op het saboteren van de scoringskansen van de tegenstanders.

Een uniek team spel dat garant staat voor verhitte momenten.