do 16 mei 2019 17:03

De crea bea's aan de slag..met verf en knopen

 
wo 15 mei 2019 16:47

Ouderwets de tomatenpuree wecken. Heerlijk voor de soep of als saus bij de spagettie of macaronie.

 
di 14 mei 2019 10:31

De gasten van de dagbesteding Actief aan het beugelen, zoals altijd staan de beste stuurlui aan wal..

 
vr 10 mei 2019 18:15

Vandaag met moederdag in het verschiet een verwendag ! Van top tot teen heerlijk verwend en natuurlijk ook de inwendige mens met heerlijke bonbons.

 
zo 5 mei 2019 8:00

Een aantal leuke activiteiten afgesloten de afgelopen veertien dagen.Van Koningsdag met ouderwets koekhappen, oudhollandse spelletjes en oranje tompoezen. Tot een bezoek van de dieren met veel geknoevel tot aan het maken van vogelhuisjes van ijsstokjes.

 
De bloementeelt

ArtisjokkenSinds jaren zijn wij actief in de agrarische sector. We leveren artisjokken onder de naam Artiflowers aan op elke Flora Holland bloemenveiling in Nederland en op de veiling Rhein Maas in het Duitse Herungen.
Deze teelt loopt vanaf april tot en met eind oktober. Dit is dan vanaf het zaadje tot aan de grote plant die wel 1,5 meter hoog kan worden en buiten in de volle grond wordt geteeld.

De artisjok heeft in Nederland nog weinig bekendheid. Terwijl het in de Franse keuken een echte delicatesse is. Onze artisjokken zijn ook geschikt voor consumptie. Dan worden ze in een ander stadium geoogst.

Artisjokken zijn in de maanden juli augustus september en oktober verkrijgbaar. Voor informatie en recepten neem contact met ons op.